Needak Rebounder Denmark Official
Needak Rebounders - Made in USA, Lowest Price Guaranteed
Home > Sundhedsmæssige fordele ved rebounding

Sundhedsmæssige fordele ved rebounding

Menneskekroppen er en biologisk maskine, der reagerer på sit miljø. Vores sociale og fysiske liv er ændret, men vores system arbejder stadig med de samme fornødenheder og afhængigheder, det gjorde, da vi ikke havde teknologiernes luksus.

På denne side vil vi beskrive nogle af de store systemer, kroppen anvender til at opretholde sig selv, og hvordan man bruger en rebounder kun få minutter om dagen, kan hjælpe kroppen med at stimulere den til at holde alle disse funktioner kørende på et optimalt niveau.

Fra at rense blodet til at opbygge og opretholde muskler, afgifte huden, forbrænde fedt og øge blodcirkulationen, er rebounding en fuldkropsgave, ligesom et multi-vitamin, der supplerer vores daglige liv med det der mangler i vores fitness kost.

Lymfesystemet
Rebounding er en enorm øvelse for dit lymfesystem. Dit lymfesystem er et netværk, der løber gennem hele din krop, og dets primære funktion er at skylle toksiner fra din krop.

Rebounding er en enorm øvelse for dit lymfesystem. Dit lymfesystem er et netværk, der løber gennem hele din krop, og dets primære funktion er at skylle toksiner fra din krop. Din lymfesystem er en del af dit immunsystem. Dit lymfesystem indeholder et netværk, der ligner åre i din krop og er fyldt med væske, der bruges til at understøtte dit immunsystem og at samle toksiner og affaldsmaterialer fra celler i din krop. I modsætning til vener, der har ventiler for at hjælpe væsken i dem til at flyde og bevæge sig omkring din krop, har lymfesystemet ikke den samme slags ventilmekanisme til at cirkulere dens lymfevæske. Faktisk er lymfesystemet afhængig af kropsbevægelse, specielt motion, for at hjælpe væsken i det til at cirkulere rundt om kroppen.

Rebounding er en speciel øvelse, fordi den specifikt har en dyb indvirkning på bevægelsen af ​​lymfesystemet. Bevægelsen af ​​at hoppe op og ned på en rebounder virker som om det pumpede dine lymfevæsker, der får dit lymfesystem til at opleve en tilstrømning af bevægelser i omløb og energisk strøm af væsker, der er så vigtige for at skylle ud toksiner fra kroppen og holde dit immunforsvar på spidsniveauer. På denne måde er rebounding ekstremt værdifuldt og yderst gavnligt for funktionen af ​​dit lymfesystem. Regelmæssig rebounding, selvom det går i fem til ti minutter hver dag, kan hjælpe dit lymfesystem med at blive i god form.

Muskel Toning
Rebounding toner og udøver næsten alle muskler i din krop. Den simple udøvelse af at hoppe op og ned på din rebounder kræver, at din krop bruger alle sine muskler til at fungere som en virkelig sammenkoblet og sammensat enhed. Når du hopper op og ned, kræver din krop, at musklerne hele tiden skal sammentrække og slappe af. Denne cyklus af kontraherende og afslappende opstår i nært rækkefølge, mens du springer igen, mens din krop gentagne gange bevæger sig op og ned igen til landingspositionen.

Fra musklerne i dine tæer, fødder, kalve, lår, bund, mavemuskler, rygmuskler og dine arme helt til nakke muskler arbejder alle sammen for at støtte hele kroppen i de bevægelser, der er nødvendige for at hoppe på en rebounder. På denne måde er rebounding ekstremt effektiv til at holde alle dine muskler tonet og sundt. Med de øvelsesvariationer, du kan bruge under rebounding, kan et meget velafrundet og holistisk træningsregiment for at holde stærke og godt tonede muskler nemt nås.

Hjerte og Lunger
Det menneskelige hjerte er dybest set en muskel og denne vital muskel er i konstant brug for vores krop. Og ligesom enhver muskel i kroppen, har hjertet behov for at forblive fit og sund gennem motion. Gennem træning styrkes hjertet og kan arbejde mere effektivt ved at pumpe blod til hele kroppen. Et svagt hjerte, som betyder en, der ikke får den tilstrækkelige mængde motion, den har brug for, er en svag muskel. Og svagere muskler finder det meget sværere at udføre og opretholde korrekt funktion. Mens stærkere muskler er i stand til at udføre opgaver nemmere og meget længere uden at trætte så hurtigt som en svagere muskel ville.

Rebounding er en effektiv måde at udøve dit hjerte på et behageligt, men forfriskende niveau. En af de bedste måder at udøve og styrke dit hjerte på er ved at gøre jævn træning af de større muskler i din krop. Med rebounding de primære muskler kræves er dine ben muskler og dine ben indeholder nogle af de største muskler i din krop. Udøvelse af de større muskler i din krop kræver mere ilt og lægger større vægt på dit hjerte og dine lunger. Dine lunger indsamler og leverer ilt til dit blod, mens dit hjerte sender det iltede blod til de muskler, der kræver det. Så den enkle ligning er, hvis din krop har brug for mere ilt, så skal dit hjerte og dine lunger give det ilt til din krop. Hvis dine muskler kræver ilt i et hurtigere tempo, skal dit hjerte og dine lunger arbejde hårdere for at give den ilt hurtigere, og lærer at gøre det.

Når du hopper på en rebounder, kræver den konstante cyklus for at hoppe op og lande ned igen og igen hurtigt dine muskler til at arbejde med en hurtig hastighed og kræver derfor mere ilt i et hurtigt tempo for at opretholde hoppebevægelserne. Dette gør det muligt at genoplive en ekstremt effektiv aerobe / kardiovaskulær øvelse. Med regelmæssig rebounding kan en persons hjerte og lunger blive stærkere, hvilket resulterer i øget åndedræt og samlet øget iltforsyning til celler og væv i hele kroppen, hvilket øger udholdenhed, hastighed og modstand.

Blodcirkulation
Selv om den menneskelige krop har metoder til at sikre, at blodet bliver cirkuleret gennem hele kroppen, opnås de bedste blodcirkulationer bedst gennem korrekt og regelmæssig motion. Mens de fleste motion fremmer omsætning, har rebounding især en meget kraftig effekt på blodcirkulationen. Handlingen med at bevæge sig op imod tyngdekraften og derefter ned til en landingsoverflade, der tvinger dig til at skubbe op igen i luften og mod tyngdekraften, er et meget stimulerende sæt bevægelser for kroppen. Da alle musklerne i kroppen sammentrækker og slapper af igen og igen som krævet på en rebounder, skaber denne sammentrækning og afslapning en bølgete virkning for blod i kroppen - hvilket gør det bevæges hurtigere og mere effektivt cirkulerer hele kroppen. Områder i kroppen, der er blevet brugt til manglende cirkulation, stimuleres tilbage i korrekt cirkulation. Og da mere frisk og nyligt iltet blod når alle ekstremiteter og områder af kroppen, begynder hele kroppen at fungere på et mere dygtigt og produktivt niveau.

Cellular Functioning
Celler i kroppen bliver tvunget til at blive mere aktive og effektive for at opretholde musklernes behov under tilbagesøgning. Når du genopretter din krop, kræver dens muskler at interagere og fungere på en krævende og stimulerende måde, hvilket tvinger celler til at aktivere, så kroppen kan udføre. Denne stimulering tvinger cellerne til at frigive enhver stagnerende affald og toksiner, der ellers ville forblive i cellerne gennem inaktivitet. Celler, som forblev dvale eller langsomme på grund af dårlig cirkulation, vækkes og tvunget til at reaktivere.

Metabolisme
Metabolisme kan defineres som summen af ​​alle de biokemiske processer i kroppen. Der er tusindvis af metaboliske processer, der forekommer i den menneskelige krop på et givet tidspunkt. Ligesom enhver proces kan metabolske processer i en persons krop variere i hvor effektivt og effektivt det forekommer. En krop med godt metabolisme behandler kropsfunktioner - som f.eks. Fordøjelse af mad til eksempel - mere effektivt. God metabolisme betyder, at din krop kan udnytte energi til sig selv bedre end nogen med dårlig metabolisme. En stærk sund krop vil have bedre stofskifte end en svag krop. Som genoprettelse stimulerer alle de processer, der kræves for mere effektive muskelbevægelser, blodcirkulation, hjerte og lungeaktivitet og cellulær funktion, kan regelmæssig rebound i høj grad forbedre en persons metabolisme, som igen påvirker alle dele af kroppen og hvordan den udfører.
Denne hjemmeside ejes og drives af en autoriseret forhandler af Needak® rebounders. Needak® Manufacturing deler ingen ejerskabsinteresse på denne hjemmeside og har intet ansvar eller kontrol over indhold, udtalelser eller sundhedsrådgivning præsenteret eller eventuelle økonomiske eller personlige data indsamlet via denne hjemmeside. Needak® er et registreret varemærke for Needak® Manufacturing, LLC O'Neill, NE USA.
Copyright © 2023 Needak Danmark. All rights reserved. Made in USA Mini-Trampoline Rebounder Sale
Needak Danmark is an Official Needak® Rebounder Store