Needak Rebounder Denmark Official
Needak Rebounders - Made in USA, Lowest Price Guaranteed
Home > Øvelser for ældre og ældre

Øvelser for ældre og ældre

En vidunderlig ting om Needak Rebounder er dens alsidighed. Hvis du er en rejse atlet, der kræver en intens træning i hele kroppen, der hurtigt og sikkert udløser en sved, så er det måske et hårdt studs, foldende rebounder, der er det perfekte værktøj til dig. Det giver en stivere bounce, er bærbar, og har samme stabile og sikrede platform, at vores ikke-foldende rebounders har.

Men hvis du er senior, eller nogen der passe på en, så kan Needak være endnu mere af en godsend. Sammen med Needak stabiliseringsbjælken er den bløde bounce rebounder en ekstremt populær fitness enhed, der bruges af seniorer over hele landet.

Der er et stigma forbundet med enhver ny investering, og især en du ikke kan teste på forhånd. Der er frygt for, at platformen ikke vil være stabil nok, eller dine knæ vil gøre ondt, eller det vil være for svært at bevare balancen, mens du bruger rebounderen. Disse er alle legitime vigtige bekymringer, og her vil vi forsøge at forklare nogle af de fordele, Needak Rebounder kan tilbyde til seniorer eller ældre, og hvor nyttigt det kan være at yde langsigtet støtte til et stort antal problemer.

Forbedring af Saldoen

I modsætning til at gøre det værre, er en af ​​de største fordele, som over 65 kan nyde, når man bruger en rebounder, den langsomme og stabile forbedring af deres balance. Needak Rebounder opnår dette på få måder:

1) Stepping på og af rebounder, langsomt og støt, styrker koordineringen af ​​et stort antal muskler i den nederste halvdel. Uden at kende det, forbedrer det på sigt saldo, kernestyrke og koordinering, så trapper og andre besværlige fremdrivningsmetoder lettere kan navigeres. Faktisk er dette i sig selv en af ​​de mange øvelser, seniorer kan bruge rebounder til - at komme til og fra det igen og igen. På grund af den yderst sårbare og bløde måttoverflade er den lav effekt i forhold til trapper og beskytter knæene mod unødvendigt slid.

2) Langsomt at gå på rebounder tvinger kroppen til at modvirke den blide ustabilitet af matoverfladen, hvilket tvinger musklerne i lårene, ryggen og benene til at arbejde sammen for at opretholde en stejl, lodret position. Det giver næsten uigennemtrængelig vævning med hvert trin, hvilket gør det til en sikker og kontrolleret måde at langsomt forbedre vertikal muskelkoordinering.

3) Meget af den balance, vi opretholder dagligt, er resultatet af en synkronisering mellem vores hjerner og vores muskler. Ved hjælp af et Needak på daglig basis holder vores krops kommunikationslinjer åbne og friske, hvilket tvinger en synkronisering mellem vores øjne, hjernen og vores muskler. Så mens en ældre person kan gå forsigtigt og tilfældigt på rebound overfladen, vil de ikke indse, at hvert sekund brugt på det resulterer i at opretholde en koordineret indsats mellem øjnene, hjernen og deres kroppe for at opretholde balancen. Dette opretholder sig selv efter at de kommer ud af rebounder og træner lang levetid i denne henseende.

Forøgelse af Blodcirkulationen

Når vi spiser, træner og trækker vejret, akkumulerer kroppen affaldsprodukter i forskellige dele af kroppen. Disse opbygges langsomt over tid på grund af stagnation og begynder at kvæle vores evne til at operere på et optimalt niveau. De kan påvirke hormoner, energiniveauer, insulinresistens, endog humør. Den store cleanser er selvfølgelig vores egne kroppe. Men for at lette dette skal kroppen få blod til hver lille krog og kran for at maksimere cirkulationen og minimere stagnation.

Før rebounding var der ingen direkte måde at øge blodcirkulationen og udskylde toksiner i en sammensat øvelse. Men med Needak Rebounder opnås dette.

Hvad der sker, når du bruger en rebounder, uanset om du hopper eller forsigtigt går, er du synke lidt med hvert trin, og derefter skubbes op af de hårde klaverfjedre. Da dette sker, er alle muskler i din krop tvunget til at kompensere for tyngdekraften. Dette indleder en anmodning om energi, som tilvejebringes af blod. Så i det væsentlige tvinges hver gang en senior tager et skridt på en Needak Rebounder, tvinger de næsten alle muskler i deres krop til at anmode om blod. Dette tjener til at bringe nyt, frisk iltet blod til forskellige områder af kroppen, selv områder, der ellers sjældent ville få nogen reel blodcirkulation.

Denne effekt kan ikke undervurderes - selv pletter som din nakke, fødder, lår, arme, bryst og ryg - de er alle nødt til at kompensere for tyngdekraft på en måde, som ingen anden øvelse kan give. Og det hele opnås ved lavt træning i komforten af ​​dit eget hjem, foran et fjernsyn eller lytte til musik. Som nyt blod kommer til forskellige muskler, kan denne nagende ømhed eller smerte ofte reducere eller aftage helt. Med tiden øges vejene for omsætning på en mere permanent måde, og du har derefter en krop, der virkelig er ved at komme sig fra mange års stagnation.

Reduktion af ischias

Som enhver med sciatic nerve smerte kan attestere til, er det en af ​​de mest svækkende forhold at opleve. Skydende smerter, der løber fra ryggen, til hofterne, til benene, der gør ondt i hver bevægelse, endda gør søvn ubehageligt, er en forfærdelig lidelse.

Brug af rebounder kan hjælpe med ischias ved at forbedre muskeltonen, træne kroppen for at reducere belastningen det placerer på de svagere, mere skadede muskler i et forsøg på at gøre vandring mere håndterbar. Det tjener også til at øge blodcirkulationen og rehabilitering for den beskadigede nerve i sig selv gennem gentagelse af modstandstræning, som forklaret ovenfor.

Reducer insulinresistens, øg insulinfølsomhed

Typisk undersøges, bidrager insulinresistens til en lang række sundhedsmæssige problemer, herunder vægtforøgelse, lave energiniveauer og diabetes. Ved at bruge en rebounder på daglig basis, kan en ældre person aktivt øge deres insulinresistens ved fuld muskel toning, øget blodcirkulation og langsom og stabil reduktion i lagrede lipider. Ved at forblive aktiv på lav effekt, producerer kroppen mindre insulin og mere glukagon, hvilket tvinger musklerne til at absorbere mere af blodglukosen og øger deres følsomhed over for både protein og kulhydrater.

Slutresultatet? Når du spiser, går det mindre mod fedt, mere af det går mod muskler, og du er mere tilbøjelig til at opretholde stabile energiniveauer end dem der svinger mere dramatisk, hvilket gør dig pludselig træt eller træt.

Muskel Toning, fedt tab

Ved at bekæmpe tyngdekraften i en lav effekt øvelse gentagne gange, brænder kroppen naturligt gennem lagret glykogen på en stabil måde. Dette tvinger kroppen til at bruge opbevaret fedt til energi, og placerer øgede krav til musklerne og tvinger dem til at tone og styrke. Faktisk er langsomme, lave effektøvelser som rebounding mere effektive til at brænde opbevaret fedt end mere intense øvelser som jogging, fordi kroppen foretrækker kun at brænde fedt, når øvelsen er lav intensitet. Ved høje intensitetsøvelser kan kroppen også brænde muskler, hvilket er uønsket.

Toksinfrigivelse

Som ved blodcirkulationen er en kendt effekt af rebounding den naturlige pumpe og udskylning af lymfeknuder. Lymfeknuderne er naturlige kropsfiltre, der tjener til at skylle affald fra kroppen. Dette system er sjældent skyllet eller udløses naturligt, og så hjælper processen med rebounding faktisk at stimulere denne proces. Gør det dagligt, tjener til at reducere opbygningen af ​​affaldsprodukter i kroppen og tilskynder udvisningen af ​​dette gennem sved og går på badeværelset.

Og endelig, en følelse af uafhængighed

Det er meget vanskeligt, at en ældre eller ældre person føler sig svagere i takt med at tiden skrider frem, måske kræver assistance eller hjælp under omstændigheder, der måske ikke har været problemer under ungdommen. Dette kan være deprimerende, føre til frustration og reducere en generel følelse af velvære.

En Needak Rebounder giver alle seniorer mulighed for, af deres egen fri vilje, at stå op og udøve uden brug af andres tilladelse eller hjælp i deres eget hjem. Det er noget de kan gøre på daglig basis for virkelig at føle sig bemyndiget, da de ikke facetisk forbedrer deres helbred, men i virkeligheden opnår dette. Sammen med stabiliseringsbjælken kan en Needak blive en glad følgesvend til hver leders daglige liv. Mange af vores brugere rapporterer at genvinde hver morgen, så resten af ​​dagen føler de opnået, og derefter igen om natten, så de føler sig mere i stand til at sove sovende.

Rebounder bliver et af de øvelsesværktøjer, som en ældre person kan se frem til at bruge i fritiden og stole på empowerment.

Vi på Needak har altid til formål at levere et bæredygtigt produkt af høj kvalitet, der giver enkeltpersoner mulighed for og fremmer positive livserfaringer. Alle medlemmer af Needak.com holdet er lidenskabelige med sundhed, og derfor vælger vi at oprette informative emner som disse for at fremme positive livsforandringer.

Hvis du er en ældre person, eller søger at forbedre livet for en elsket, er Needak Rebounder en velprøvet fitness enhed, der helt sikkert vil gøre alles dag lidt lysere.

Hvis du har andre spørgsmål om Needak Rebounder, eller Needak.com, skal du kontakte os. Vær også opmærksom på, at selvom vi gør vores bedste for at give information om helbredelse om tilbagesendelse, er oplysningerne her supplerende og kan ikke erstatte råd fra din læge.
Denne hjemmeside ejes og drives af en autoriseret forhandler af Needak® rebounders. Needak® Manufacturing deler ingen ejerskabsinteresse på denne hjemmeside og har intet ansvar eller kontrol over indhold, udtalelser eller sundhedsrådgivning præsenteret eller eventuelle økonomiske eller personlige data indsamlet via denne hjemmeside. Needak® er et registreret varemærke for Needak® Manufacturing, LLC O'Neill, NE USA.
Copyright © 2024 Needak Danmark. All rights reserved. Made in USA Mini-Trampoline Rebounder Sale
Needak Danmark is an Official Needak® Rebounder Store