Needak Rebounder Denmark Official
Needak Rebounders - Made in USA, Lowest Price Guaranteed
Home > Rebounder Buying Guide & Sammenligning Diagram

Rebounder Buying Guide & Sammenligning Diagram

En fælles hindring, som hver enkelt person, der forfølger en rebounder for første gang, går igennem, bestemmer, hvilket rebounder mærke de skal købe. Med så mange hjemmesider, der proklamerer deres er den bedste rebound, var vores mål at kompilere en sammenligning baseret primært på hvad du, slutbrugeren havde at sige og tilbyde vores kunder et upartisk resumé af disse oplysninger. Vi har gennemgået hver kundeanmeldelse, vi kunne finde, af alle tilgængelige rebounder og undersøgt resultaterne for alle de store rebounder-mærker.

Købsvejledning Sektioner:
Det Grundlæggende

Her introducerer vi dig til konkurrenterne med information, som vi har beregnet til vores bedste evne fra kundeanmeldelser og salg på tværs af internettet. Brug dette som et indgangspunkt og fortsæt nedad.

  Markedsandel
Skøn
Land af
Fremstille
Rebounder Price Krav på
Berømmelse
Needak 30-40% USA $530 AUD Høj kvalitet
Rebounders
Urban Rebounder 20-30% China $160 AUD Rebounding Videoer
og Rutiner
Al Carter's ReboundAir 10-15% China $360 US Sponsoreret af
Al Carter
Bellicon 5-10% Germany $900 AUD Bungee Cord
Erstatter Springs
JumpSport 1-10% Unknown $619 US Verdens Sikreste
Trampoliner
Cellercise/Cellerciser 1-10% Unknown $325 US Sponsoreret af
Dave Hall
Local Store/Other Brands 1-10% China/Korea/Taiwan $60 US Lokale og
Billig!

#1:Pris

Hvis prisen er den eneste bekymring, så går det til din lokale sportsforretning en klar vinder. Du får din rebounder samme dag, og du vil bruge mindre penge end på de højere priser. Ulempen ved dette er risikoen ved at købe noget, der måske ikke er sikkert eller behageligt at bruge, hvilket gør din lille investering til et potentielt affald. Fra de mange kundeanmeldelser, vi har læst om de dyrere rebounders, har de fleste forbrugere så ondt at købe et billigere mærke først.

På den anden ende af skalaen er den tyske producent Bellicon, der tilbyder en ikke-foldet bungee string rebounder til en heftig $ 700. Herefter kommer JumpSport med en overflod af forskellige modeller. Deres højeste endemodel er den eneste, der kommer tæt på de andre med hensyn til matstørrelse og kvalitet, og i takt med den anden reb-drevne rebounder er der op til $ 620. I midten har du Needak, ReboundAIR og Cellerciser, hvor ReboundAIR er omkring $ 50 billigere end de to andre. Baseret på vores markedsandel estimater, de fleste kunder, der ønsker en billig rebounder vælge Urban Rebounder eller billigere model af JumpSport, og resten går til en Needak.

#2:Omdømme

Når vi stemte for en række neutrale tredjeparts review sites som Amazon, Ebay og Google, fandt vi Needak konsekvent at modtage en 97-100% godkendelsesvurdering af kunderne. De negative anmeldelser vi fandt syntes at skyldes kunden frustration på grund af manglende erfaring med rebounders generelt. Bellicon-kunderne nød også deres rebounder og komplimenterede den stille og bløde studs af bungee spring systemet.

ReboundAIR kommer i næste, med de fleste kunder nyder studiet og genoplader det generelt. Klager omkring enheden varierede fra dårligt håndværk til prisen til en spøgelse, der var for hård, med den mest polariserede væsen om deres dårlige kundeservice.

Cellerciser binder ReboundAIR, med de fleste kunder roser sit hoppe. Vi fandt det dog svært at finde mange pålidelige anmeldelser, hvormed vi bedømmer denne rebounder.

JumpSport rebounders kommer i næste med for det meste gode anmeldelser, selvom det er billigere modeller. De dårlige bemærkede konsekvent på for lille en hoppeoverflade, en stiv hoppe, matten bryder for hurtigt, eller ledningerne skal udskiftes efter få måneder. Det ser også ud til, at JumpSport spænder sine bestræbelser på tværs af forskellige slags trampoliner, mens de andre mærker kun gør fitness rebounders. Vi kunne ikke finde tilstrækkelige anmeldelser for deres $ 620 model, som er den eneste model, de har med en matstørrelse svarende til de andre.

Urban Rebounder kommer i sjette med meget polariserede anmeldelser - kunder enten hadede det eller elskede det, med de fleste fortaler for det roste den lave pris. De fleste klager omtalte sin ringe byggekvalitet, hvor mange kunder klagede over forskellige ting, der var forkerte med det ud af kassen eller brød efter brug. Eksempler er løse fjedre / skruer, revet stof og farlige mekanismer.

Forsøg omkring lokale butikskøbte mærker var overvældende negativt. De fleste kunder klagede over rebounderbrud med alvorlig brug og mest fortrydte deres investering.

Samlet kundeindstilling syntes at tyde på, at Needak og Bellicon gjorde de bedste rebounders, mens Urban Rebounder var en god rebounder for værdien.
#3:Byg kvalitet

Kvalitetssammenligningen af ​​de forskellige rebounders afspejler kundernes følelser. De to ikke-asiatiske mærker hævder de øverste pletter, med ReboundAIR og Cellerciser kommer tæt på efterfulgt af JumpSport. Needak rebounders levetid og reparationsevne var noget, som kunderne kunne lide. Vi kunne ikke finde anmeldelser på Bellicons byggekvalitet, da de fleste kunder syntes at kunne lide sin komfortable hoppe uden at nævne brug eller reparationer. De fleste kunder fandt også ReboundAIR og Cellerciser at være af højeste kvalitet til de billigere modeller, om end med nogle klager. JumpSport syntes at være ramt og savnet med nogle anmeldelser, der klagede over dårlig håndværk med andre, der kunne lide det.

Uden undtagelse, selv i positive anmeldelser slog kunderne Urban Rebounder's byggekvalitet sammen med lokale butikker.
#4:Bounce

Alle tre Bellicon, Needak og ReboundAIR modtager konsekvent positiv feedback fra kunderne om kvaliteten af ​​studiet. Bellicon har de mest positive resultater hovedsagelig på grund af dets unikke bungee spring system, med Needak binde med en næsten fejlfri rekord, og ReboundAIR i en nær tredjedel med nogle kunder klager over en stivere hoppe end forventet. Cellerciser har også modtaget positiv feedback, men ikke nok til at berettige at øge placeringen. JumpSport var også ramt og savnet i denne afdeling, hvor nogle mennesker roste ledningssystemet hopper, mens andre ikke kunne lide det overdrevent stive fjedersystem. JumpSport fik konsekvent dårlig markering mod den lille matstørrelse.

Vi fandt imidlertid, at de fleste mennesker har tendens til at lide udvisning af deres produkt, uanset hvad de køber. Derfor kan denne kategori være den sværeste at måle eksternt, da den bedste måde er at sammenligne dem fra side til side. Det er vores indtryk af de anmeldelser, vi har læst, at Bellicon, Needak og ReboundAIR giver den mest pålidelige komfortive afvisning, idet Bellicon og Needak modtager næsten perfekte anbefalinger fra kunder.
#5:Garanti


Needak giver livstidsgaranti på rammen, 5 år på måtten og 2 år på fjedrene. Cellerciser giver en lige 5 års garanti. ReboundAIR giver en levetidsgaranti på alle komponenter, kun på fabrikationsfejl. De vil også sende dig en gratis engangs udskiftning af fjedre og en måtten. JumpSport giver en lignende garanti til Needak. Bellicon har en meget begrænset garanti (2 år på rammen, 1 år på bungee cord og mat) sammenlignet med både Needak og ReboundAIR. Urban Rebounder har 4 års garanti på rammen og 1 år på alt andet.

Det ser ud til, at de to ledningsbaserede systemer (JumpSport og Bellicon) har meget dyre rebounders (henholdsvis $ 620 og $ 700), der kræver udskiftning af ledninger ganske ofte. Uden undtagelse undgik langsigtede kunder for begge mærker om ledninger, der strækker sig eller går i stykker.

Vi fandt en vis tvetydighed omkring ReboundAIRs garanti i modsætning til alle andre fabrikanter. De dækker kun fabrikantfejl, mens de andre firmaer garanterer, at deres måtter og fjedre vil vare en vis tid. For prisen falder Bellicon-garantien meget kort. Needak slår Cellerciser ud af et hår på grund af dets livstidsgaranti på rammen, matchende garantier på måtten og kanten går til Cellerciser med hensyn til fjedrene.

#6:Æstetik

Som det fremgår af en række brugeranmeldelser, er nederst på vores liste de lokalt købte rebounders, som de fleste korrekturlæsere sagde, så billigere end de højere kvalitet rebounders. Vi fandt det svært at finde anmeldelser på Cellerciser, JumpSport samt ReboundAir, der henvendte sig til dette perspektiv, men fra et kosmetisk synspunkt stod Needaks solide sort og sporty platinblå modeller ud fra mellemkonkurrenterne. ReboundAir var dog ikke langt bagud, med et lidt unikt udseende med sin røde dækning og tykt ser ramme. Urban Rebounder, trods at være lavere kvalitet til kunderne, har stadig sin egen med hensyn til sit udseende.

En klar vinder i denne henseende var imidlertid Bellicon, med sin elegante orange styling og et unikt lydløst bungee cord-fjeder system. Needak og ReboundAir kommer derefter med Urban Rebounder tredje, derefter Cellerciser og endelig de lokale mærker.

De fleste kunder følte imidlertid, at æstetikerne hos rebounderne kun var dyb, og at med en enkelt hoppe kunne deres venner straks mærke forskellen mellem en 90 dollar rebounder og en 300 dollar rebounder, der overstyrer deres første indtryk af enheden.
Den Endelige Dom


Som med de fleste ting, vi ønsker at købe, kommer meget af vores beslutning ud fra personlig valg og prioritet. Hvis du tøver med at bruge op på $ 300 på en rebounder, ville dit bedste bud være Urban Rebounder, som sandsynligvis vil være bedre end lokale mærker, men stadig kommer ind på under $ 100. Advarslen er imidlertid, at hvis du virkelig vil opleve de fulde fordele ved at rebounding, vil du sikkert ikke komme derhen ved hjælp af noget i low-range modeller. Dine knæ vil spænde, din ryg vil skade, og værre endnu, rebounder kan bryde.

Bellicon er derimod den dyreste rebounder, vi sammenlignede, og med en stor margen. På næsten $ 700 og med den mindste mængde garanti dækning, finder vi Bellicon-enheden at være en, der fokuserer på æstetik mere end levetiden. Medmindre du er villig til at bruge mange penge på udskiftning af bungee ledninger eller kun bruge din rebounder i et par måneder til et år, kan vi ikke anbefale Bellicon som en praktisk mulighed.

JumpSport, der ligger i prisintervallet på $ 620, er tvetydigt med deres produkter. Deres lavere priser rebounders lider af en række ulemper, der synes at være på plads for at holde prisen lav på hvad der synes at være et dyrt ledningssystem. Vi kunne ikke finde mange anmeldelser på deres $ 620 model, men overveje, at det lider af den samme mangel på lang levetid på grund af det æstetisk tiltalende, men svagere ledningsstopsystem som på Bellicon.

Flertallet af os vil derfor beslutte mellem de tre mellemrumsapparater. I bunden af ​​denne liste er Cellerciser, som er den dyreste af de tre, dog har meget lidt i form af en kundebase og er en relativt ukendt rebounder. Vi fandt det svært at finde anmeldelser af Cellerciser, der ikke var på nogen eller anden måde relateret til deres salgsstyrke. Eliminere dette som det klare standout, vi er derefter tilbage med Needak og ReboundAir rebounders.

Needak har en klar kant på ReboundAir med hensyn til kundesvar; vi har endnu ikke fundet endnu en pålidelig kundeanmeldelse, der legitimt klagede over alt hvad Needak rebounder måtte tilbyde. ReboundAir har også modtaget positive anmeldelser for det meste, men langt mindre i antal, og også inkluderet forskellige kritik rettet mod dets byggekvalitet, studs og / eller kundeservice.

The warranty on the Needak is also longer and more complete, and there is a more readily available support base in regards to replacement parts and instructions for the Needak than there is for the ReboundAir.

Endelig var Needak's hoppe og byggekvalitet næsten upåklagelig, mens ReboundAir havde tvivlsomme resultater ifølge nogle kunder.

Dommen er derfor som følger: Hvis du vil have en billigere rebounder nu for at prøve det og måske blive bedre i fremtiden, skal du gå til Urban Rebounder. Hvis du vil have en meget flot rebounder, der vil være fantastisk at bruge i en kort tid, og prisen er ikke et problem, er Bellicon for dig. Hvis du vil have en permanent rebounder, der vil vare længst og give de største langsigtede sundhedsmæssige fordele, så vælg et Needak.

Ansvarsfraskrivelse: Vær opmærksom på, at selv om dette er en journalistisk artikel, stiller vi ingen warrants eller krav på nøjagtigheden af ​​de angivne oplysninger, og det er på ingen måde ment at give dig sundhedsrådgivning, der erstatter det af en uddannet fagmand. Rebounderfabrikanterne gennemgik deres respektive varemærker tilhørende deres respektive ejere og Needak Danmark gør ikke krav på ejerskab eller tilknytning til nogen af ​​de nævnte selskaber. Nøgleord: Needak vs ReboundAir, Needak vs Cellerciser, Cellerciser vs ReboundAir, Urban Rebounder vs Needak, JumpSport vs Needak, Rebounder brand sammenligninger

Denne hjemmeside ejes og drives af en autoriseret forhandler af Needak® rebounders. Needak® Manufacturing deler ingen ejerskabsinteresse på denne hjemmeside og har intet ansvar eller kontrol over indhold, udtalelser eller sundhedsrådgivning præsenteret eller eventuelle økonomiske eller personlige data indsamlet via denne hjemmeside. Needak® er et registreret varemærke for Needak® Manufacturing, LLC O'Neill, NE USA.
Copyright © 2024 Needak Danmark. All rights reserved. Made in USA Mini-Trampoline Rebounder Sale
Needak Danmark is an Official Needak® Rebounder Store