Needak Rebounder Denmark Official
Needak Rebounders - Made in USA, Lowest Price Guaranteed
Home > Needak Rebounder

Needak Rebounder

Der er mange rebounders tilgængelige på markedet i dag - alt varierende i kvalitet og hvad de tilbyder. Needak Rebounder er den eneste rebounder, der er lavet i USA og leveres til kunder direkte fra producentens sted. Needak Rebounders er i modsætning til rebounders fundet hos Walmart eller lokale sportsforretninger - Needak Rebounders er slidstærke og robuste mini-trampoliner, der er specielt designet til sikring og langsigtet rebounding.

Hvad gør Needak Rebounder så speciel?
Needak rebounder er et kraftigt stykke træningsudstyr. Til forskel fra billigere mærker fremstilles Needak rebounders ved hjælp af højeste kvalitet metal og materialer. Da Needak Rebounders er lavet lokalt i Amerika, sikrer det høje kvalitetsniveau, der styrer hvert trin i produktionen, at hver komponent af rebounder er lavet med overlegen håndværk og ekspertise.

Anatomi af en nødhjælps rebounder:
Der er mange aspekter, der kombinerer for at gøre Needak til en unik og højkvalitets rebounder. Lad os se nærmere på disse forskellige komponenter og dele af Needak Rebounder:
Største Dele af en Needak Rebounder:

1) Jump Mat
Hoppemåtte er en af ​​de vigtigste dele af en rebounder. Hoppemåtte er kontaktpunktet, når en person er rebounding og så skal den være af højeste kvalitet for at sikre sikkerhed og lang levetid. Needak rebounder hoppemåtte er lavet af et specialmateriale kaldet Permatron. Permatron er et industrielt polypropylen stof, der er specielt fremstillet til rebounders og trampoliner.

Hvad er nogle kvaliteter af Permatron Jump Mat?
~ Permatron strækker sig ikke for at give en fast og stabil landingsoverflade.
~ Selvom den ikke strækker sig, er Permatron meget fleksibel, og denne fleksibilitet giver Needak hoppemåtte sin unikke smarte overflade til landing og dæmpning af leddene.
~ Permatron er et stærkt vejrbestandigt stof, der holder godt mod fugt, nedbør og sollys. Permatron er 90% UV-resistent og har høj trækstyrke, hvilket gør det til et stof, der ikke bryder let ned.

2) Springs
Der er to typer Needak Springs - Soft Bounce Springs til Soft Bounce Rebounders og Hard Bounce Springs til Hard Bounce Rebounder:

Soft Bounce Springs
Needak Soft Bounce Springs er unikke, en-of-a-kind fjedre, der er lavet af høj-carbon stål musik wire. Musikkort, også kendt som "klaver wire" eller "forårsstål", er en ekstrem stærk og elastisk tråd, der er lavet til at modstå høj modstand og spænding. Soft Bounce Springs er 4¼ tommer lange tøndeformede fjedre, der taper fra midten til ydersiden. Det er dette tøndeformede design, der gør det muligt for Soft Spring Spring at absorbere op til 85% af landingspåvirkningen fra hver hoppe.

Hard Bounce Springs
Hard Bounce Springs har en lidt anden form i forhold til Soft Bounce Springs. Den mindre koniske design af Hard Bounce Springs gør den stivere forår, og absorberer kun 35% af studiet for at give en fastere hoppende overflade. Den hårde hoppefjeder blev skabt for at imødekomme individer, der vejer over 300 pund og for atleter, der ønsker en mere krævende hoppeoverflade.

3) Rebounder Ramme
Needak Rebounder-rammen er en rund 40-tommers diameterramme, der er lavet af stål i høj kvalitet og 100% blyfri. Det runde design af rebounderrammen sikrer, at tryk fra rebounding er jævnt fordelt gennem rebounder. Dette betyder, at når du genvinder den samme mængde kraft, der påføres matta, bliver fjedre og ramme foran dig anbragt bag dig og til hver side af dig.

4) Legs
Alle Needak Rebounders (non folding og folding) har seks 8½ tommer lange rørformede ben, der foldes ind for nem opbevaring. Benene er lavet af metal med gummitip i enderne for at give greb mod gulvet.

5) Hængsler
Needak Folding Rebounders har robuste stål hængsler fastgjort til rebounder ramme, der tillader enheden at folde / udfoldes. Needak folding enheder er lige så stabile som deres ikke-foldede modstykker.
Denne hjemmeside ejes og drives af en autoriseret forhandler af Needak® rebounders. Needak® Manufacturing deler ingen ejerskabsinteresse på denne hjemmeside og har intet ansvar eller kontrol over indhold, udtalelser eller sundhedsrådgivning præsenteret eller eventuelle økonomiske eller personlige data indsamlet via denne hjemmeside. Needak® er et registreret varemærke for Needak® Manufacturing, LLC O'Neill, NE USA.
Copyright © 2024 Needak Danmark. All rights reserved. Made in USA Mini-Trampoline Rebounder Sale
Needak Danmark is an Official Needak® Rebounder Store